Nadívaný bažant na víně

Suroviny

1 bažant
120 g slaniny
80 g másla
150 ml dezertního vína
150 ml vývaru
3 bobule jalovce
sůl

NÁDIVKA:
200 g jater
100 g slaniny
100 g šunky
150 g čerstvých hub
2 housky
2 žloutky
100 ml mléka
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Bažanta očistíme a zvenku i zevnitř osolíme. Do mísy dáme jemně nasekaná nebo umletá játra, slaninu, šunku a houby, v mléce namočené housky a žloutky. Celé osolíme, opepříme a dobře promícháme. Bažanta naplníme nádivkou, sepneme, dáme do pekáčku s máslem. Obložíme slaninou, podlijeme vínem a vývarem. Přidáme jalovec a necháme péct dozlatova. Podáváme s brambory a se zelím.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,713x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nadívaný bažant na víně


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist