Tymiánový losos s celerovým salátem

Suroviny

4 porce lososa
2 lžíce tymiánových lístků
2 lžičky mletého černého pepře
4 stroužky rozmačkaného česneku
mořská sůl
80 ml olivového oleje

SALÁT:
240 ml zakysané smetany
125 ml smetany ke šlehání
2 lžíce citronové šťávy
2 lžičky dijonské hořčice
1 kg celeru nakrájeného na tenké nudličky
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na salát smícháme zakysanou smetanu, smetanu ke šlehání, citronovou šťávu a dijonskou hořčici. Dle chuti osolíme, opepříme a na slabém plameni pomalu zahříváme. Přivedeme k varu a vaříme 4 minuty, aby byla směs krásně hladká. Vmícháme nudličky celeru a chvíli prohříváme. Dáme stranou, ale pořád udržujeme v teple.

Tymián, pepř, česnek, sůl a olej smícháme v misce. Touto směsí potřeme lososa a z obou stran ho 3 - 5 minut grilujeme. Podáváme společně s celerovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,157x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tymiánový losos s celerovým salátem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist