Caponata

Suroviny

2 středně velké pevné lilky
1 cibule
olivový olej
250 g rajčat
2 řapíky celeru
70 g černých oliv
1 lžíce kaparů
hrst piniových oříšků, nasucho opražených
1 lžíce balzamikového octa
sůl
pepř
cukr

recept nemá fotografii

Postup

Lilky nakrájíme na kostky, posolíme a necháme 20 minut odležet. Cibuli nakrájíme na půlkolečka a osmahneme jí na oleji dozlatova. Vyjmeme z pánve, přidáme trochu oleje a spařená, oloupaná a nakrájená rajčata a pokrájený celer. Smažíme 10 minut, potom vyndáme. Do pánve opět přidáme olej a osmahneme lilky. Všechny osmažené suroviny dáme do hrnce, přidáme oříšky, ocet, sůl, pepř, cukr dle chuti. Při 180 °C pečeme půl hodiny. Podáváme vychladlé.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,871x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Caponata


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist