Salát s makrelou a řepou

Suroviny

800 g malých brambor
400 g plechovka nakládaných bílých fazolí
400 g uzené makrely
60 ml olivového oleje
4 středně velké červené řepy
1 balení polníčku
KŘENOVÝ DRESINK:
150 g majonézy
1 lžíce strouhaného křenu
1 stroužek česneku
1 lžíce bílého vinného octa
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 220 °C. Celé oloupané brambory dáme do studené osolené vody a přivedeme k varu. Vaříme 12 – 15 minut, aby změkly. Poté je slijeme a osušíme. Plech potřeme dvěma lžícemi olivového oleje a dáme na 5 minut nahřát do trouby. Zbylý olej smícháme s očištěnou řepou nakrájenou na čtvrtky. Brambory lehce promáčkneme lžící a dáme je na plech s teplým olejem. Přidáme také řepu a pečeme 20 minut.

Mezitím smícháme misce všechny suroviny na dresink a dáme stranou. Upečené brambory a řepu promícháme v míse s uzenou makrelou, okapanými fazolemi a polníčkem. Přelijeme dresinkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,904x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Salát s makrelou a řepou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist