Vepřová krkovice s játry
Suroviny
600 g vepřové krkovice
150 g vepřových jater
50 g sádla
50 g hladké mouky
1 větší cibuli
mletý černý pepř
sůl
celý kmín

Postup
Omytou krkovici nakrájíme na plátky po cca 150 g, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a z jedné strany obalíme v mouce. Takto připravené maso dáváme do sádlem vymazaného pekáče pomoučenou stranou dolů. Maso pokmínujeme, posypeme na kolečka nakrájenou cibulí a na nudličky pokrájenými játry. Za občasného podlévání a obracení pečeme v troubě dozlatova. Podáváme s bramborami.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,822x

Komentáře receptu Vepřová krkovice s játry
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!