Žampionová polévka I.

Suroviny

300 g žampionů
40 g sádla
1 l masového vývaru
250 ml smetany
100 g kořenové zeleniny (mrkev, petržel)
1 malá cibule
40 g hladké mouky
mletý muškátový oříšek
sůl
zelená petrželka

recept nemá fotografii

Postup

Na sádle opečeme očištěné a na tenké plátky nakrájené žampiony. Přidáme nakrájenou mrkev, petržel a cibuli. Mírně opečeme, zaprášíme moukou, osmahneme a zalijeme vývarem. Uvaříme doměkka, nakonec zjemníme smetanou, ochutíme muškátovým oříškem, osolíme, ozdobíme nasekanou petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,847x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Žampionová polévka I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist