Nákyp z růžičkové kapusty a rajčat

Suroviny

500 g mražené růžičkové kapusty
300 g rajčat
125 ml slepičího vývaru
1/4 lžičky drceného oregana
150 g šunky
100 g nastrouhaného eidamu
nastrouhaný muškátový oříšek
máslo na vymazání formy
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Kapustu asi 3 minuty blanšírujeme ve slepičím vývaru. Rajčata spaříme, ochladíme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Přidáme je k vývaru, osolíme, opepříme, přidáme oregano a muškátový oříšek. Zapékací formu vymažeme máslem, naplníme jí zeleninovou směsí a posypeme na nudličky nakrájenou šunkou a strouhaným sýrem. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 20 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,404x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nákyp z růžičkové kapusty a rajčat


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist