Rizoto z jehněčího masa

Suroviny

500 g jehněčí kýty
500 g rýže
2 stroužky česneku
100 g hrášku
100 g zelených lusků
100 g mrkve
1 lžička řepkového oleje
svazek jarní cibulky
špetka čerstvého rozmarýnu (může být mletý)
100 g tvrdého sýra
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Na olej orestujeme najemno nasekanou cibulku a česnek, přidáme na menší kousky nakrájené maso, osolíme, opepříme a podusíme ve vlastní šťávě. Poté okořeníme rozmarýnem, průběžně podléváme vodou a na nižší teplotě dusíme doměkka. Mezitím si dle návodu na obalu připravíme rýži. K měkkému jehněčímu masu přidáme hrášek, fazolové lusky a na kostičky nakrájenou mrkev a přibližně 5 minut vaříme dohromady. Poté promícháme rýži s masem a zeleninou, můžeme přidat i nasekanou petrželku a podáváme posypané strouhaným sýrem.

Pozn.: Vhodné od 1 roku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,136x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rizoto z jehněčího masa


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist