Tuňákový steak v bylinkové krustě
Suroviny
4 filety tuňáka (200 g)
čerstvá bazalka
fenyklová nať
petrželka
tymián
1 šálek strouhanky
panenský olivový olej

Postup
Bylinky nasekáme nadrobno a smícháme je se strouhankou a olivovým olejem tak, aby strouhanka zvlhla, ale aby nebyla příliš nasáklá olejem. Na maso tuňáka přitlačíme ochucenou strouhanku ze všech stran a na grilu ho opečeme jednu minutu z každé strany. Maso uvnitř musí zůstat syrové, jinak by tuňák zvtrdl a tím by ztratil svou chuť.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,878x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Tuňákový steak v bylinkové krustě
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!