Tuňákový steak v bylinkové krustě

Suroviny

4 filety tuňáka (200 g)
čerstvá bazalka
fenyklová nať
petrželka
tymián
1 šálek strouhanky
panenský olivový olej

recept nemá fotografii

Postup

Bylinky nasekáme nadrobno a smícháme je se strouhankou a olivovým olejem tak, aby strouhanka zvlhla, ale aby nebyla příliš nasáklá olejem. Na maso tuňáka přitlačíme ochucenou strouhanku ze všech stran a na grilu ho opečeme jednu minutu z každé strany. Maso uvnitř musí zůstat syrové, jinak by tuňák zvtrdl a tím by ztratil svou chuť.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,541x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuňákový steak v bylinkové krustě


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist