Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou

Suroviny

1200 g jehněčích kotletek
20 g máty
20 g rozmarýnu
10 g tymiánu
20 g strouhaného parmezánu
100 g staršího chleba
3 polévkové lžíce oleje
olivový olej
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Z chleba odřízneme kůrku a vložíme ho do mixeru spolu s bylinkami a parmezánem. Vznikne jemná žmolenka.

Kotletky osolíme a opepříme a zprudka opečeme a cca 6 minut je doděláme na kraji grilu. Necháme je 4 minuty odpočinout. Poté je obalíme v bylinkové směsi a zakápneme olivovým olejem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,558x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jehněčí kotletky s bylinkovo-parmezánovou krustou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist