Chřest s máslem

Suroviny

800 g chřestu
1/2 lžičky cukru
30 g strouhanky
100 g másla
citronová šťáva
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Chřest oloupeme, dřevnaté konce ulomíme. Výhonky zakapeme citronovou šťávou, svážeme je nití a vložíme do vyššího úzkého hrnce s mírně osolenou vodou hlavičkami vzhůru. Vaříme asi 20 minut.
Scedíme, necháme okapat a rozvážeme. Posypeme nasucho osmaženou strouhankou a přelijeme rozpuštěným máslem.

Pozn. Místo strouhanky lze posypat strouhaným sýrem. V tom případě použijeme méně másla, příp. ho můžeme vynechat úplně.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,126x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.00 (počet: 1) 8.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Chřest s máslem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist