Marinovaná vepřová játra na grilu

Suroviny

500 g vepřových jater
100 ml červeného vína
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce worchestru
grilovací koření

recept nemá fotografii

Postup

Nejdříve si připravíme marinádu z oleje, vína, worchesteru a grilovacího koření. Do této marinády dáme nakrájená játra na plátky a necháme minimálně 2 hodiny rozležet. Pak grilujeme na grilu, nebo grilovací pánvi.

Podáváme s bramborem, nebo pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,573x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.20 (počet: 5) 6.20 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Marinovaná vepřová játra na grilu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist