Marinovaná vepřová játra na grilu
Suroviny
500 g vepřových jater
100 ml červeného vína
2 lžíce olivového oleje
1 lžíce worchestru
grilovací koření

Postup
Nejdříve si připravíme marinádu z oleje, vína, worchesteru a grilovacího koření. Do této marinády dáme nakrájená játra na plátky a necháme minimálně 2 hodiny rozležet. Pak grilujeme na grilu, nebo grilovací pánvi.
Podáváme s bramborem, nebo pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 4,951x
Hodnocení receptu:
6.20 (počet: 5)
6.20
5
10

Komentáře receptu Marinovaná vepřová játra na grilu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!