Rizoto reny s hlívou ústřičnou a parmazánem
Suroviny
300g hlívy ústřičné
300g rýže
600 drůbežího vývaru
2 cibule
120g másla
120g parmazánu
1 lžíce omagereny
špetka kurkumy reny
sůl
pepř

Postup
Očistíme, oloupeme a nakrájíme cibuli na kostičky a dáme asi 60 g másla na rozpálenou pánev. Mícháme do světle zlatova.
Rýži zalijeme drůbežím vývarem, poprášíme kurkumou reny a dusíme až je hotová. Pak očistíme a nakrájíme hlívu na kostičky a dáme na rozpálenou pánev s máslem. Okořeníme omagem reny, solí a pepřem. Podle potřeby můžem podlévat vodou. Až je hlíva hotová tak ji smícháme s rýží a posypeme parmazánem. Dobrou chuť vám přeje kolektiv renykoření.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) reny,
Zobrazeno 3,028x
Komentáře receptu Rizoto reny s hlívou ústřičnou a parmazánem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!