Rizoto reny s hlívou ústřičnou a parmazánem

Suroviny

300g hlívy ústřičné
300g rýže
600 drůbežího vývaru
2 cibule
120g másla
120g parmazánu
1 lžíce omagereny
špetka kurkumy reny
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očistíme, oloupeme a nakrájíme cibuli na kostičky a dáme asi 60 g másla na rozpálenou pánev. Mícháme do světle zlatova.
Rýži zalijeme drůbežím vývarem, poprášíme kurkumou reny a dusíme až je hotová. Pak očistíme a nakrájíme hlívu na kostičky a dáme na rozpálenou pánev s máslem. Okořeníme omagem reny, solí a pepřem. Podle potřeby můžem podlévat vodou. Až je hlíva hotová tak ji smícháme s rýží a posypeme parmazánem. Dobrou chuť vám přeje kolektiv renykoření.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 905x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rizoto reny s hlívou ústřičnou a parmazánem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist