Rizoto reny s hlívou ústřičnou a parmazánem

Suroviny

300g hlívy ústřičné
300g rýže
600 drůbežího vývaru
2 cibule
120g másla
120g parmazánu
1 lžíce omagereny
špetka kurkumy reny
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očistíme, oloupeme a nakrájíme cibuli na kostičky a dáme asi 60 g másla na rozpálenou pánev. Mícháme do světle zlatova.
Rýži zalijeme drůbežím vývarem, poprášíme kurkumou reny a dusíme až je hotová. Pak očistíme a nakrájíme hlívu na kostičky a dáme na rozpálenou pánev s máslem. Okořeníme omagem reny, solí a pepřem. Podle potřeby můžem podlévat vodou. Až je hlíva hotová tak ji smícháme s rýží a posypeme parmazánem. Dobrou chuť vám přeje kolektiv renykoření.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,739x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Rizoto reny s hlívou ústřičnou a parmazánem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist