Pikantní salsa
Suroviny
800 g loupaných rajčat v plechovce
2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 stroužek česneku
1 lžíce podravky pikant
50 ml bílého vína
1 lžíce nasekané bazalky

Postup
Na olivovém oleji osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme prolisovaný česnek, rozmačkaná rajčata a podravku. Na mírném ohni dusíme 15 minut.
Pak vyvaříme za občasného podlévání vínem do požadované hustoty. Hotovou salsu posypeme bazalkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,456x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Pikantní salsa
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!