Staročeská pečená krkovička

Suroviny

700 g vepřové krkovičky s kostí
75 g tuku
50 g hladké mouky
voda
celer
cibule
sůl
mletý zázvor

recept nemá fotografii

Postup

Z vepřové krkovičky odsekneme výčnělky kostí a část obratlů. Maso omyjeme, osolíme, potřeme mletým zázvorem a opečeme po všech stranách na části horkého tuku. Na zbylé části tuku osmažíme dozlatova na hrubo nakrájený omytý celer a očištěnou na hrubo nakrájenou cibuli, na základ vložíme opečené maso, podlijeme vodou a pečeme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme prosátou moukou, osmažíme dozlatova, zalijeme vodou, rozšleháme a dobře provaříme, šťávu dochutíme solí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,443x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 10.00 (počet: 1) 10.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Staročeská pečená krkovička


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist