Vepřová plec pečená po selsku

Suroviny

500 g vepřové plece
10 g hladké mouky
česnek
cibule
voda
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Opláchnuté díly plece potřeme česnekem rozetřeným se solí, vložíme do pekáče na cibuli nakrájenou na plátky a mírně podlijeme vodou. Pečeme za občasného přelévání vznikající šťávou a podlévání vodou doměkka a dozlatova. Dbáme na to, aby se cibule nepřipálila a maso podle potřeby obrátíme. Upečenou plec vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, rozmícháme, zalijeme vodou a vzniklou šťávu vaříme nejméně 20 minut – ke konci ji podle potřeby přisolíme a nakonec ji procedíme a krátce převaříme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 16,890x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 6.55 (počet: 11) 6.55 11 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřová plec pečená po selsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist