Husarská roláda

Suroviny

1 kg vepřové kýty
250 g hovězího výřezu
50 g hladké mouky
1 cibule
100 g měkkého salámu
kmín
mletý pepř
mletá paprika
česnek
voda
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Maso opláchneme, rozřízneme na plát a rozklepneme doširoka. Hovězí výřez umeleme společně s cibulí, přidáme drcený kmín, pepř, papriku, třený česnek a osolíme. Směs dobře propláchneme, přidáme oloupaný, na kostičky nakrájený salám. Připravený plát potřeme směsí, maso zavineme, upevníme provázkem a na povrchu osolíme. Roládu položíme do pekáče na přesekané kosti, mírně zalijeme vodou a dáme péci do rozehřáté trouby. Během pečení maso přeléváme vypečenou šťávou a podle potřeby doléváme teplou vodou. Měkké, dočervena upečené maso z pekáče vyndáme. Šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme prosátou moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozmícháme a dobře provaříme. Provařenou šťávu procedíme přes hustý cedník a necháme, dokud tuk nevystoupí na povrch.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 5,011x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Husarská roláda


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist