Pstruzi na pánvi

Suroviny

4 pstruzi
2 – 3 lžíce hladké mouky
2 lžíce oleje
3 lžíce másla
1/2 citronu
2 lžíce posekané petrželky
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné pstruhy opláchneme, osušíme, osolíme a opepříme. Obalíme je v mouce. Na teflonové pánvi rozehřejeme olej s polovinou másla, pstruhy dáme do tuku a po obou stranách opečeme dozlatova. Vkládáme je na teplé talíře, zdobíme na kolečka nakrájeným citronem a omytou petrželkou. Do tuku od opékání přidáme zbylé máslo, necháme ho rozpustit a pstruhy jím na talířích poléváme. Podáváme s vařenými bramborami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,532x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pstruzi na pánvi


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist