Kapr na houbách
Suroviny
600 g kapra
1 dl bílého vína
150 g žampiónů
1 cibule
česnek
3 lžíce oleje
sůl, pepř
petrželová nať nebo kopr

Postup
Porce kapra omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a opepříme. V hluboké pánvi (WOK) rozpálíme olej, na něj dáme na proužky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené očištěné žampióny a porce kapra. Kapra zprudka po obou stranách opečeme. Pak oheň stáhneme, kapra dáme kůží nahorů, zalijeme vínem a pod poklicí dusíme doměkka. Těsně před dokončením posypeme kapra drobně nasekanou petrželkou nebo koprem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 3,612x
Hodnocení receptu:
7.25 (počet: 4)
7.25
4
10

Komentáře receptu Kapr na houbách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!