Kapr na houbách

Suroviny

600 g kapra
1 dl bílého vína
150 g žampiónů
1 cibule
česnek
3 lžíce oleje
sůl, pepř
petrželová nať nebo kopr

recept nemá fotografii

Postup

Porce kapra omyjeme, osušíme, potřeme prolisovaným česnekem a opepříme. V hluboké pánvi (WOK) rozpálíme olej, na něj dáme na proužky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené očištěné žampióny a porce kapra. Kapra zprudka po obou stranách opečeme. Pak oheň stáhneme, kapra dáme kůží nahorů, zalijeme vínem a pod poklicí dusíme doměkka. Těsně před dokončením posypeme kapra drobně nasekanou petrželkou nebo koprem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,401x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.25 (počet: 4) 7.25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr na houbách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist