Vepřové na pivu a medu

Suroviny

2 kg vykostěné vepřové pečínky v celku
300 ml tmavého piva
100 ml medu
250 g třtinového cukru
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Pivo, med a cukr dáme do hrnce a na středním plameni svaříme na sirup. Troubu předehřejeme na 200 °C.

Maso ze všech stran osolíme a opepříme. Dáme do pekáčku a pečeme 20 minut. Potom teplotu snížíme na 160 °C, pečínku potřeme sirupem a pečeme dalších 40 – 45 minut. V průběhu pečení potíráme výpekem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,664x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na pivu a medu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist