Pikantní bůček I.

Suroviny

2 kg bůčku na plátky
125 ml omáčky hoisin
90 g tmavého třtinového cukru
125 ml ústřicové omáčky
8 stroužků česneku rozmělněných nožem
1 lžíce jemně nastrouhaného čerstvého zázvoru

recept nemá fotografii

Postup

Troubu předehřejeme na 180 °C. Omáčku hoisin, cukr, ústřicovou omáčku a 250 ml vody smícháme v míse. Plátky bůčku rozložíme na hlubší plech vyložený pečícím papírem, přelijeme marinádou a přikryté alobalem pečeme hodinu a čtvrt. Sundáme alobal a pečeme dalších 25 minut. Potom zvýšíme teplotu na 200 °C a 20 minut dopékáme. Vyndáme z trouby, necháme deset minut odpočinout a pak podáváme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,158x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Pikantní bůček I.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist