Makaronový nákyp s mletým masem

Suroviny

250 g těstovin
400 g cuket
2 řapíkaté celery
3 lžíce oleje
300 g mletého masa
2 sklenice hotové boloňské omáčky
50 g nastrouhané goudy

recept nemá fotografii

Postup

Zeleninu omyjeme a osušíme. Cuketu nakrájíme na plátky, řapíkatý celer na kousky. V pánvi rozehřejeme olej a maso za stálého míchání opečeme. Přidáme celer a ještě přibližně 5 minut smažíme.

Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzdušnou na 180 °C). K masu přidáme boloňskou omáčku a na mírném ohni dusíme asi 3 až 4 minuty. Do zapékací mísy vymazané tukem střídavě vrstvíme připravenou masovou směs a makarony (nemusíme je předvařovat) a plátky cuket. Zakončíme vrstvou mletého masa a bohatě posypeme nastrouhaným sýrem. Nákyp pečeme ve vyhřáté troubě asi 40 minut. Před podáváním posypeme na ozdobu čerstvými bylinkami (např. bazalkou).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,210x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Makaronový nákyp s mletým masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist