Tagliatelle s krevetami

Suroviny

400 g zelených a bílých těstovin
1 mrkev
1 středně velká cuketa
1 červená paprika
2 stroužky česneku
2 lžíce másla
100 ml suchého bílého vína
150 g vyloupaných a uvařených krevet
4 lžíce zakysané smetany
sůl
pepř

recept nemá fotografii

Postup

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody tak, aby byly akorát na skus. Odložíme stranou. Zeleninu důkladně očistíme, cuketu a mrkev nakrájíme na hoblinky nebo na nudličky, papriku na úhledné proužky. Česnek oloupeme a nasekáme najemno. Cuketu, mrkev a papriku restujeme přibližně 3 minuty na rozehřátém másle. Vše zalijeme suchým bílým vínem a ještě další 2 až 3 minuty dusíme.

Těstoviny slijeme a necháme důkladně okapat, zlehka je promícháme s krevetami a se zeleninou a nakonec ještě ochutíme solí a pepřem (nejlépe čerstvě namletým). Rozdělíme na talíře a každou porci ještě ozdobíme kopečkem zakysané smetany a snítkou čerstvé bylinky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,487x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tagliatelle s krevetami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist