Tymiánové koláčky

Suroviny

(na cca 10 koláčků):
TĚSTO:
12 plátků toustového chleba
100 ml smetany (33%)
4 žloutky
80 g piniových oříšků
1 žloutek na potření
sůl
pepř
tymián dle potřeby

NA OZDOBU:
150 g mozzarelly
rajčátka
španělské olivy
bazalka
anglická slanina

recept nemá fotografii

Postup

Do mísy dáme toustový chléb, smetanu, žloutek, sůl, pepř a lístky tymiánu. Ze surovin zpracujeme vláčné, nikoliv tekuté těsto. Plech vyložíme pečící fólií, z těsta tvarujeme koláčky a klademe je na plech. Potřeme je rozšlehaným žloutkem a posypeme piniovými oříšky. Pečeme při teplotě 180 °C do lehce zlaté barvy.

Upečené koláčky poklademe kousky mozzarelly, malými rajčátky, olivami, kousky uzeniny a bazalkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,205x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tymiánové koláčky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist