Fusili Pulcinella
Suroviny
400 g fusilli (vřetýnka)
400 g kuřecích prsou
200 g žampionů
60 g sterilovaného hrášku
1/2 lžičky kari
4 stroužky česneku
200 ml sladké smetany
60 g eidamu
sůl
olej

Postup
Těstoviny vaříme cca 10 - 12 minut doměkka. Odstavíme je, slijeme a necháme okapat. Na oleji orestujeme na kousky nakrájená kuřecí prsa, přidáme nasekané žampiony a hrášek. Vše povaříme a zalijeme smetanou. Ochutíme kari, rozetřeným česnekem a solí.
Zdobíme nahrubo nastrouhaným eidamem a zelenou natí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,856x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Fusili Pulcinella
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!