Lázeňská kachna

Suroviny

1 kachna
100 g mrkve
100 g žampionů
10 malých cibulek
50 g másla
3 dl bílého vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Omytou kachnu osolíme svrchnu i zevnitř, dáme do pekáče, podlijeme troškou vody, přiklopíme a pečeme v troubě téměř doměkka za občasného podlévání teplou vodou.

Mrkev nastrouháme na hrubší nudličky, přidáme plátky žampionů, hrst cibulek a vše osmažíme na másle. Téměř upečenou kachnu rozporcujeme, vrátíme do pekáče, přidáme osmaženou směs a podlijeme vínem. Kachnu dopečeme a jako přílohu podáváme brambory, které posypeme petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,615x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Lázeňská kachna


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist