Lázeňská kachna

Suroviny

1 kachna
100 g mrkve
100 g žampionů
10 malých cibulek
50 g másla
3 dl bílého vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Omytou kachnu osolíme svrchnu i zevnitř, dáme do pekáče, podlijeme troškou vody, přiklopíme a pečeme v troubě téměř doměkka za občasného podlévání teplou vodou.

Mrkev nastrouháme na hrubší nudličky, přidáme plátky žampionů, hrst cibulek a vše osmažíme na másle. Téměř upečenou kachnu rozporcujeme, vrátíme do pekáče, přidáme osmaženou směs a podlijeme vínem. Kachnu dopečeme a jako přílohu podáváme brambory, které posypeme petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,892x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Lázeňská kachna


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist