Tagliatelle s masovou boloňskou omáčkou

Suroviny

450 g těstovin tagliatelle (široké nudle)
115 g nakrájených kuřecích jater
225 g mletého hovězího masa
4 lžíce olivového oleje
85 g prorostlé slaniny
1 nakrájená cibule
1 nadrobno nakrájený česnek
1 nakrájená mrkev
1 nakrájený řapík celeru
2 lžíce rajčatového protlaku
125 ml suchého bílého vína
225 ml vývaru nebo vody
1 lžíce pokrájené dobromysli
1 bobkový list
sůl
pepř
čerstvě nastrouhaný parmezán

recept nemá fotografii

Postup

Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme slaninu a opečeme ji do světle hněda. Pak přisypeme česnek, cibuli, mrkev, celer a za občasného míchání opékáme asi 5 minut. Do směsi přidáme maso a až zhnědne, rozmačkáme hrudky vařečkou, promícháme s játry a opékáme další 3 minuty. Potom přidáme rajčatový protlak, víno, vývar, bobkový list, dobromysl a dle chuti osolíme, opepříme. Na mírném ohni směs vaříme dalších 35 minut.

Podáváme s těstovinami uvařenými dle návodu na obalu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,180x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tagliatelle s masovou boloňskou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist