Krevetový koktejl
Suroviny
200 g krevet
4 polévková lžíce majonézy
4 lžičky citronové šťávy
1 pomeranč nakrájený na kolečka
dle chuti lupínky ledového salátu

Postup
Krevetky necháme rozmrznout a smícháme je s majonézou, pokapeme citrónovou šťávou, promícháme a podáváme ve sklenkách na šampaňské, ozdobené kolečky pomeranče a lupínky ledového salátu. Rychlý a chutný studený předkrm.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,295x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Krevetový koktejl
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!