Papriková omáčka ke grilovanému masu

Suroviny

2 zelené papriky
ostrý kečup ostrý
80 g majonézy
worcesterová omáčka
pepř
sůl
ocet
cukr

recept nemá fotografii

Postup

Umyté papriky ponoříme na 3 minuty do horké vody, vyjmeme je a stáhneme z nich slupku a pokrájíme je na malé kousky. V misce rozmícháme majonézu, worcester, kečup, přidáme papriky a dochutíme do sladkokysela.

Podáváme ke grilovanému masu. Kdo nemá rád ostré, použije sladký kečup, kdo naopak chce omáčku přiostřit, může použít extra pálivý kečup nebo lze přidat feferonku.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,019x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Papriková omáčka ke grilovanému masu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist