Papriková omáčka ke grilovanému masu
Suroviny
2 zelené papriky
ostrý kečup ostrý
80 g majonézy
worcesterová omáčka
pepř
sůl
ocet
cukr

Postup
Umyté papriky ponoříme na 3 minuty do horké vody, vyjmeme je a stáhneme z nich slupku a pokrájíme je na malé kousky. V misce rozmícháme majonézu, worcester, kečup, přidáme papriky a dochutíme do sladkokysela.
Podáváme ke grilovanému masu. Kdo nemá rád ostré, použije sladký kečup, kdo naopak chce omáčku přiostřit, může použít extra pálivý kečup nebo lze přidat feferonku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,069x
Komentáře receptu Papriková omáčka ke grilovanému masu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!