Srnčí ragú na brusinkách

Suroviny

600 g předního srnčího masa
20 g brusinkového kompotu
sůl
bobkový list
Knorr jíška tmavá
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce brusinkového kompotu

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme bobkový list a dusíme na šťávě z brusinek. Po změknutí masa šťávu zahustíme jíškou, necháme povařit a podlijeme vodou. Dochutíme citrónovou šťavou.

Podáváme ozdobené brusinkami a s houskovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,756x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí ragú na brusinkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist