Srnčí ragú na brusinkách

Suroviny

600 g předního srnčího masa
20 g brusinkového kompotu
sůl
bobkový list
Knorr jíška tmavá
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce brusinkového kompotu

recept nemá fotografii

Postup

Maso odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme bobkový list a dusíme na šťávě z brusinek. Po změknutí masa šťávu zahustíme jíškou, necháme povařit a podlijeme vodou. Dochutíme citrónovou šťavou.

Podáváme ozdobené brusinkami a s houskovým knedlíkem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,511x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Srnčí ragú na brusinkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist