Srnčí ragú na brusinkách
Suroviny
600 g předního srnčího masa
20 g brusinkového kompotu
sůl
bobkový list
Knorr jíška tmavá
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce brusinkového kompotu
Postup
Maso odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme bobkový list a dusíme na šťávě z brusinek. Po změknutí masa šťávu zahustíme jíškou, necháme povařit a podlijeme vodou. Dochutíme citrónovou šťavou.
Podáváme ozdobené brusinkami a s houskovým knedlíkem.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,841x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Srnčí ragú na brusinkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

