Srnčí ragú na brusinkách
Suroviny
600 g předního srnčího masa
20 g brusinkového kompotu
sůl
bobkový list
Knorr jíška tmavá
2 polévkové lžíce citrónové šťávy
4 polévkové lžíce brusinkového kompotu
Postup
Maso odblaníme, nakrájíme na kostky, osolíme, přidáme bobkový list a dusíme na šťávě z brusinek. Po změknutí masa šťávu zahustíme jíškou, necháme povařit a podlijeme vodou. Dochutíme citrónovou šťavou.
Podáváme ozdobené brusinkami a s houskovým knedlíkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,756x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Srnčí ragú na brusinkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!