Krůtí játra s jablky

Suroviny

600 g krůtích jater
2 jablka
10 g másla
dle chuti cukr
2 dl portského vína
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Jablka nakrájíme na tenké měsíčky, vyřízneme jádřinec, posypeme cukrem a na sucho opečte na pánvi. Omytá a osušená játra orestujeme na másle. Orestovaná játra vyjmeme a do výpeku nalijeme portské víno a necháme ho zredukovat do husté omáčky.

Játra servírujeme na jablcích přelitých omáčkou. Dle chuti můžete opečená játra lehce posolit. Podáváme s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,071x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Krůtí játra s jablky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist