Krůtí játra s jablky
Suroviny
600 g krůtích jater
2 jablka
10 g másla
dle chuti cukr
2 dl portského vína
sůl

Postup
Jablka nakrájíme na tenké měsíčky, vyřízneme jádřinec, posypeme cukrem a na sucho opečte na pánvi. Omytá a osušená játra orestujeme na másle. Orestovaná játra vyjmeme a do výpeku nalijeme portské víno a necháme ho zredukovat do husté omáčky.
Játra servírujeme na jablcích přelitých omáčkou. Dle chuti můžete opečená játra lehce posolit. Podáváme s pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,421x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Krůtí játra s jablky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!