Staročeský sulc

Suroviny

2 vepřové nožičky
1 vepřové kolínko
4 balení bobkového listu
4 kuličky nového koření
6 kuliček pepře
sůl
Knorr bujón
1 cibule
4 stroužky česneku
1 polévková lžíce octa

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné a oprané maso společně s kořením uvaříme doměkka, přidáme sůl a cibuli. Uvařené suroviny vyjmeme z vývaru, necháme vychladit, vykostíme a umeleme. Umeleme zároveň i česnek. Libové maso můžeme jen pokrájet na menší kousky.

Vývar přecedíme, vrátíme do něj maso, pomletou kůži s česnekem, osolíme a opepříme dle chuti a dáme na chvilku povařit s troškou octa.

Hotový horký sulc naléváme do misek. Vychladlý ztuhlý sulc podáváme s pokrájenou cibulí a pokapané octem, nejlépe s čerstvým chlebem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,484x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 3.60 (počet: 5) 3.60 5 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Staročeský sulc

anonym: Monday, June 4, 2012
Pro barvu a chuť bych ještě přidala kořenovou zeleninu.

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist