Zapečená krkovice
Suroviny
400 g krkovice
200 g kysaného zelí
400 g brambor
100 g slaniny
1 lžička soli
4 stroužky česneku
2 cibule
1 lžička kmínu
1 lžička pepře

Postup
Na dno pekáčku rozložíme proužky slaniny a poklademe je nakrájenými plátky syrových brambor. Osolíme, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a nasekaným česnekem. Následuje vrstva kysaného zelí, které překrájíme. Na zelí rozložíme osolené a opepřené plátky krkovičky silné asi 1 cm. Poklademe česnekovými plátky a posypeme kmínem. Pečeme přikryté víkem nebo alobalem. Jakmile jsou brambory měkké, sundáme víko a pečeme dozlatova.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 5,258x

Komentáře receptu Zapečená krkovice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!