Zapečená krkovice

Suroviny

400 g krkovice
200 g kysaného zelí
400 g brambor
100 g slaniny
1 lžička soli
4 stroužky česneku
2 cibule
1 lžička kmínu
1 lžička pepře

recept nemá fotografii

Postup

Na dno pekáčku rozložíme proužky slaniny a poklademe je nakrájenými plátky syrových brambor. Osolíme, posypeme cibulí nakrájenou na kolečka a nasekaným česnekem. Následuje vrstva kysaného zelí, které překrájíme. Na zelí rozložíme osolené a opepřené plátky krkovičky silné asi 1 cm. Poklademe česnekovými plátky a posypeme kmínem. Pečeme přikryté víkem nebo alobalem. Jakmile jsou brambory měkké, sundáme víko a pečeme dozlatova.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,804x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 5.00 (počet: 2) 5.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapečená krkovice


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist