Fazolky na smetaně I.
Suroviny
700 g fazolových lusků
70 g Ramy
40 g hladké mouky
2 dl mléka
1 zakysaná smetana
sůl
ocet
dle chuti cukr
2 lžičky kopru

Postup
Fazolové lusky pokrájíme a podusíme. Z Ramy a hladké mouky připravíme světlou jíšku, kterou zajijeme mlékem, přimícháme fazolky, povaříme a přidáme kopr. Vše osolíme, dochutíme cukrem a octem. Nakonec přidáme zakysanou smetanu a už jen krátce povaříme.
Podáváme s vařeným bramborem a vařeným vejcem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,321x

Komentáře receptu Fazolky na smetaně I.
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!