Roštěná podle babičky

Suroviny

500 g hovězí roštěné
3 polévkové lžíce sádla
2 cibule
1 polévková lžíce hořčice
150 g sušených hříbků nebo žampionů
hladká mouka
vývar na podlití
10 g zázvoru
pepř
skořice
sůl
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Omyté a osušené plátky roštěné nařízneme na okraji, naklepeme, oposolíme a opepříme. Přidáme špetku mletého zázvoru a skořice. Na rozpáleném sádle zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme hořčici a sušené hříbky, které jsme předem namočili ve vodě. Vše 15 minut dusíme a potom přidáme plátky roštěné a cca 45 minut dusíme. Maso otáčíme z obou stran, podléváme vývarem a nakonec zaprášíme moukou a přidáme kousek másla.
Takto upravenou roštenou podáváme s brambrovým knedlíkem a ozdobíme koriandrem nebo petželovou natí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,404x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.67 (počet: 3) 9.67 3 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Roštěná podle babičky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist