Vepřové plátky v cikánské omáčce

Suroviny

8 vepřových řízků
1 bílá paprika
1 červená paprika
1 konzerva rajčat
2 stroužky česneku
1 cibule
2 lžíce mleté papriky
pepř
sůl
olej
hovězí bujón

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej, na kterém osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a nadrcený česnek a po chvíli přidáme maso. Až bude maso osmažené, stáhneme oheň a přidáme nakrájená rajčata v plechovce i se šťávou, na kostičky nakrájené papriky a mletou papriku. Zalijeme cca 2 dl vody a necháme dusit asi 30 minut. Dle potřeby podléváme. Až maso změkne a zelenina bude měkká, přidáme bujón, který ale nemusí být.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 065x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové plátky v cikánské omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist