Vepřové plátky v cikánské omáčce

Suroviny

8 vepřových řízků
1 bílá paprika
1 červená paprika
1 konzerva rajčat
2 stroužky česneku
1 cibule
2 lžíce mleté papriky
pepř
sůl
olej
hovězí bujón

recept nemá fotografii

Postup

Maso naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej, na kterém osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli a nadrcený česnek a po chvíli přidáme maso. Až bude maso osmažené, stáhneme oheň a přidáme nakrájená rajčata v plechovce i se šťávou, na kostičky nakrájené papriky a mletou papriku. Zalijeme cca 2 dl vody a necháme dusit asi 30 minut. Dle potřeby podléváme. Až maso změkne a zelenina bude měkká, přidáme bujón, který ale nemusí být.

Podáváme s rýží.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,670x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové plátky v cikánské omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist