Uzené maso v bramboráku
Suroviny
500 g uzeného masa
500 g brambor
asi 80 g hladké mouky
1 vejce
4 stroužky česneku
majoránka
sůl, pepř
celý kmín
olej
![recept nemá fotografii](/Content/Images/food.png)
Postup
Uzené maso uvaříme doměkka, nakrájíme na plátky. Brambory oškrábeme, na jemném struhadle nastrouháme. Slijeme tekutinu, přidáme majoránku, prolisovaný česnek, trochu kmínu, vejce a osolíme. Promícháme a zahustíme podle potřeby moukou. Na rozehřátý tuk na pánev nalijeme těsto, lehce rozetřeme a na něj položíme plátek uzeného. Na plátek nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa. Smažíme z obou stran dozlatova.
Vhodnou přílohou je kysané zelí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 4 678x
![Počet hodnotících uživatelů: 11 Počet hodnotících uživatelů](/Content/Images/fork.png)
Komentáře receptu Uzené maso v bramboráku
anonym: | neděle 1. října 2006 |
dobre a rychle |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!