Uzené maso v bramboráku

Suroviny

500 g uzeného masa
500 g brambor
asi 80 g hladké mouky
1 vejce
4 stroužky česneku
majoránka
sůl, pepř
celý kmín
olej

recept nemá fotografii

Postup

Uzené maso uvaříme doměkka, nakrájíme na plátky. Brambory oškrábeme, na jemném struhadle nastrouháme. Slijeme tekutinu, přidáme majoránku, prolisovaný česnek, trochu kmínu, vejce a osolíme. Promícháme a zahustíme podle potřeby moukou. Na rozehřátý tuk na pánev nalijeme těsto, lehce rozetřeme a na něj položíme plátek uzeného. Na plátek nalijeme další vrstvu těsta, rozetřeme po celé ploše masa. Smažíme z obou stran dozlatova.
Vhodnou přílohou je kysané zelí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,741x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8.73 (počet: 11) 8.73 11 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Uzené maso v bramboráku

anonym: Sunday, October 1, 2006
dobre a rychle

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist