Květákový nákyp s klobásou a cibulkou

Suroviny

600 g květáku
1 cuketa (cca 300 g)
300 g drůbeží klobásy
sůl
40 g másla
40 g hladké mouky
1 malá cibule
600 ml mléka
mletý bílý pepř
olivový olej na vymazání
mletý černý pepř
60 g strouhanky
hrst nasekané petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Květák očistíme, rozebereme na růžičky a pak v osolené vodě uvaříme do poloměkka. Scedíme a necháme okapat. Cuketu omyjeme a společně s klobásami nakrájíme na kolečka. Z másla, nadrobno nakrájené cibule a hladké mouky si připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme mlékem a rozšleháme. Dochutíme solí i bílým pepřem a asi čtvrt hodiny povaříme. Do vymaštěného pekáčku rozprostřeme květák, cuketu a klobásky. Vše už jen lehce osolíme a opepříme, zalijeme připraveným bešamelem a posypeme strouhankou a petrželkou. Při 180 °C zapékáme přibližně 25 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,076x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Květákový nákyp s klobásou a cibulkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist