Belgické mušle

Suroviny

2 kg slávek
pórek
2 červené cibule
2 řapíky řapíkatého celeru
2 mrkve
4 stroužky česneku
2 lžíce másla
sůl
bílý pepř

DIP:
majonéza
dijonská hořčice
citronová šťáva
bílý pepř
pažitka
mořská sůl

recept nemá fotografii

Postup

Slávky důkladně vypereme pod tekoucí studenou vodou. Ty, které jsou už otevřené, vyhodíme. Ve velkém hrnci rozpustíme máslo, přidáme nakrájenou zeleninu, osolíme a opepříme. Do vařící tekutiny přidáme slávky, přiklopíme pokličkou a vaříme 5 minut. Potom obsah v hrnci energicky prohřejeme a vaříme dalších 5 minut. Slávky jsou připravené ke konzumaci.

Servírujeme je se širokými steakovými bramborovými hranolky, listovým salátem a majonézou ochucenou hořčicí, citronovou šťávou, bílým pepřem, mořskou solí, bílým pepřem, mořskou solí a vše posypeme čerstvou pažitkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 714x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Belgické mušle


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist