Jarní ragú

Suroviny

Na 1 porci:

100 g brambor
150 g kedlubny
2 menší ředkvičky
200 g zeleného chřestu
1 lžička másla
1 lžička mouky
50 ml mléka
sůl
pepř
může být strouhaný muškátový oříšek

recept nemá fotografii

Postup

Uvaříme brambory. Chřest a kedlubnu 5 minut blanšírujeme ve slané vodě (vaříme a následně zchladíme studenou vodou). Přidáme ředkvičky a povaříme. Zeleninu slijeme, vývar zachytíme. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zředíme 100 ml vývaru i mlékem a 2 minuty necháme vařit. Do omáčky dáme zeleninu. Ragú dle chuti okořeníme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,739x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Jarní ragú


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist