Jarní ragú
Suroviny
Na 1 porci:
100 g brambor
150 g kedlubny
2 menší ředkvičky
200 g zeleného chřestu
1 lžička másla
1 lžička mouky
50 ml mléka
sůl
pepř
může být strouhaný muškátový oříšek

Postup
Uvaříme brambory. Chřest a kedlubnu 5 minut blanšírujeme ve slané vodě (vaříme a následně zchladíme studenou vodou). Přidáme ředkvičky a povaříme. Zeleninu slijeme, vývar zachytíme. Z másla a mouky uděláme jíšku, kterou zředíme 100 ml vývaru i mlékem a 2 minuty necháme vařit. Do omáčky dáme zeleninu. Ragú dle chuti okořeníme.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1,987x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Jarní ragú
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!