Hejk na šalvěji

Suroviny

4 porce hejka
1 balení šalvěje
1 lžička drceného kmínu
100 g hladké mouky
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Rybu omyjeme a osušíme. Osolíme, posypeme drceným kmínem a obložíme lístky šalvěje. Pár jich dáme i dovnitř ryby. Lístky zajistíme párátky. Obalíme v mouce a smažíme na oleji.

Podáváme s tatarskou omáčkou a brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,602x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hejk na šalvěji


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist