Hejk na šalvěji
Suroviny
4 porce hejka
1 balení šalvěje
1 lžička drceného kmínu
100 g hladké mouky
sůl

Postup
Rybu omyjeme a osušíme. Osolíme, posypeme drceným kmínem a obložíme lístky šalvěje. Pár jich dáme i dovnitř ryby. Lístky zajistíme párátky. Obalíme v mouce a smažíme na oleji.
Podáváme s tatarskou omáčkou a brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,651x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hejk na šalvěji
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Jedlý papír
Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!