Hejk na šalvěji
Suroviny
4 porce hejka
1 balení šalvěje
1 lžička drceného kmínu
100 g hladké mouky
sůl
Postup
Rybu omyjeme a osušíme. Osolíme, posypeme drceným kmínem a obložíme lístky šalvěje. Pár jich dáme i dovnitř ryby. Lístky zajistíme párátky. Obalíme v mouce a smažíme na oleji.
Podáváme s tatarskou omáčkou a brambory.
| Doba přípravy: |
|
| Doba vaření: |
|
| Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3,013x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Hejk na šalvěji
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso
(2167)
|
Bezmasá jídla
(686)
|
Přílohy
(81)
|
Moučníky
(1540)
|
Různé
(2079)
|
Pro diabetiky
(47)
|
Grilování
(75)
|
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

