Gothajský salám plněný hermelínem
Suroviny
10 plátků salámu gothaj
olej na smažení
1 vejce
1/2 hermelínu
kečup

Postup
Plátky gothaje by měly být asi 1‚5?cm silné. Pomocí vykrajovátka vykrojíme střed každého plátku. Na pánvi rozehřejeme olej. Kolečka salámu osmažíme z jedné strany. Zatím v misce rozšleháme vejce a smícháme je s nadrobno nakrájenou polovinou hermelínu. Lžičkou vkládáme vaječnou směs do vykrojeného středu koleček a smažíme, dokud nezhoustne. Podáváme ozdobené kečupem s čerstvým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2,620x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Gothajský salám plněný hermelínem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!