Špindlerovské maso

Suroviny

300 g vepřové kýty
100 g vepřových jater
1 lžíce sterilovaných krájených žampiónů
1 cibule
1 feferonka
1 červená paprika
1 lžička rajského protlaku
1 menší sterilovaná paprika
mletá paprika
sójová omáčka
kmín
sůl, pepř
olej na smažení

recept nemá fotografii

Postup

Kýtu a játra nakrájíme na nudličky. Cibuli nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji. Přidáme maso a játra a osmažíme. Přidáme mletou papriku, rajský protlak, feferonku, papriku a okurky, vše nadrobno nakrájené, pak žampióny a sójovou omáčku, kmín. Krátce podusíme, opepříme a osolíme až nakonec, aby játra neztvrdla.
Podáváme s širokými rýžovými nudlemi

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 7,854x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 2) 9.00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špindlerovské maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist