Vídeňská roštěná

Suroviny

4 roštěnky
4 cibule
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce sádla
2 lžíce Ramy
worcesterová omáčka
1 hrnek vody
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka a na sádle je dozlatova opečeme. Na druhé pánvi zprudka opečeme uležené osolené roštěnky cca 2 minuty po každé straně. Opečené maso vyndáme a uchováme v teple. Do pánve, ve které jsme smažili maso, přidáme Ramu, vodu, pár kaper worcesteru a necháme přejít varem. Maso na talíři přelijeme šťávou a posypeme osmaženou cibulí. Podáváme s opečenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 554x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9,00 (počet: 1) 9,00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vídeňská roštěná


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist