Vídeňská roštěná
Suroviny
4 roštěnky
4 cibule
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce sádla
2 lžíce Ramy
worcesterová omáčka
1 hrnek vody
sůl
Postup
Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka a na sádle je dozlatova opečeme. Na druhé pánvi zprudka opečeme uležené osolené roštěnky cca 2 minuty po každé straně. Opečené maso vyndáme a uchováme v teple. Do pánve, ve které jsme smažili maso, přidáme Ramu, vodu, pár kaper worcesteru a necháme přejít varem. Maso na talíři přelijeme šťávou a posypeme osmaženou cibulí. Podáváme s opečenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,620x
Komentáře receptu Vídeňská roštěná
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!