Vídeňská roštěná
Suroviny
4 roštěnky
4 cibule
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce sádla
2 lžíce Ramy
worcesterová omáčka
1 hrnek vody
sůl

Postup
Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka a na sádle je dozlatova opečeme. Na druhé pánvi zprudka opečeme uležené osolené roštěnky cca 2 minuty po každé straně. Opečené maso vyndáme a uchováme v teple. Do pánve, ve které jsme smažili maso, přidáme Ramu, vodu, pár kaper worcesteru a necháme přejít varem. Maso na talíři přelijeme šťávou a posypeme osmaženou cibulí. Podáváme s opečenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,661x
Hodnocení receptu:
9.00 (počet: 1)
9.00
1
10

Komentáře receptu Vídeňská roštěná
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!