Vídeňská roštěná

Suroviny

4 roštěnky
4 cibule
1 lžíce hladké mouky
2 lžíce sádla
2 lžíce Ramy
worcesterová omáčka
1 hrnek vody
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka a na sádle je dozlatova opečeme. Na druhé pánvi zprudka opečeme uležené osolené roštěnky cca 2 minuty po každé straně. Opečené maso vyndáme a uchováme v teple. Do pánve, ve které jsme smažili maso, přidáme Ramu, vodu, pár kaper worcesteru a necháme přejít varem. Maso na talíři přelijeme šťávou a posypeme osmaženou cibulí. Podáváme s opečenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,427x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.00 (počet: 1) 9.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vídeňská roštěná


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist