Boršč II

Suroviny

600 g masa (hovězí žebro a vepřové)
200 g kořenové zeleniny
150 g kysaného zelí
100 g sterilované červené řepy
1 cibule
6 - 8 rajčat
2 větší brambory
12,5 ml zakysané smetany
sůl
máslo

recept nemá fotografii

Postup

Maso uvaříme v osolené vodě. Pak ho vyndáme a nakrájíme na malé kousky. Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na nudličky, cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky a osmažíme na másle. Osmaženou zeleninu s cibulí dáme do vody, ve které jsme uvařili maso. Zelí pokrájíme a přidáme, brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a také přidáme do polévky. Ke konci vaření přidáme řepu a vrátíme nakrájené maso. Rajčata uvaříme a propasírujeme do polévky, povaříme.
Porce boršče zdobíme na talíři zakysanou smetanou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,387x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 9.50 (počet: 2) 9.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Boršč II


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist