Carská polévka
Suroviny
250 g nakládané červené řepy
2 mrkve
250 g hovězího masa (drůbeží)
2 lžíce kopru
1 lučina
sůl
cukr
4 bobkové listy
1 lžíce Knorr Aromat
citronová šťáva z 1/2 citronu
4 lžíce našlehané šlehačky
2 lžíce petrželky

Postup
Do kuřecího nebo hovězího vývaru dáme nakládanou, na nudličky nakrájenou červenou řepu a mrkev nakrájenou také na nudličky. Uvaříme do změknutí a přidáme na kostičky nakrájené drůbeží nebo hovězí maso (můžeme obojí). Poté přidáme najemno nasekaný kopr a zahustíme jednou kostkou Lučiny, přidáme špetku soli, cukr , bobkový list, Knorr koření a citrónovou šťávu z půlky citrónu.
Podáváme ozdobené šlehačkou a posekanou petrželkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 2,046x
Komentáře receptu Carská polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Přihlášení
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!