Tuřín s bramborami a masem

Suroviny

370 g vepřového bůčku bez kosti
1 kg tuřínu
750 g brambor
40 g rostlinného tuku
2 středně velké cibule
sůl
pepř
500 ml vody
1 lžíce nakrájené petrželky

recept nemá fotografii

Postup

Bůček opláchneme pod studenou tekoucí vodou, osušíme a nakrájíme na kostičky. Tuřín oloupeme, opereme, nakrájíme na hranolky. Brambory oloupeme, opereme a nakrájíme na kostky. Tuk rozehřejeme a maso na něm za stálého míchání lehce osmahneme. Cibuli oloupeme a nakrájenou přidáme k masu, krátce osmahneme. Dle chuti osolíme, opepříme a přidáme ke směsi tuřín a brambory. Přilijeme vodu a všechno dusíme doměkka, případně můžeme přisolit a přidat pepř. Dusíme asi 60 minut. Hotový pokrm posypeme petrželkou.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4,918x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 1.50 (počet: 2) 1.50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tuřín s bramborami a masem


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist