Kančí guláš dle Fouse

Suroviny

5OO G KANČÍ NA GULÁŠ
2LŽÍCE VEPŘOVÉHO SÁDLA
2 VĚTŠÍ CIBULE
2-3 LŽÍCE HL. MOUKY
2DCL PORTO RÉCCUA RUBY (ČERVENÉ )
KOŘENOVÁ ZELENINA NA PLÁTKY
KOŘENÍ : BOBKOVÝ LIST/2KS/,MLETÝ PEPŘ, SŮL,MAJORÁNKA,
paprika sl. + pálivá

recept nemá fotografii

Postup

NEJLEPŠÍ je maso z mrazáku může býz i delší dobu čím déle tím lépe.
na sádle osmahneme cibulku,zaprášíme moukou a trochu podlejeme teplou vodou,přidáme maso a víno, necháme trochu podusit, přidame papriku,sůl,pepř ,bobkový list rozemneme a vložíme . Ohlídáme aby se maso nepřipálilo, popřípadě přidáme trochu vody- nebo vývar, může být jakýkoliv.
Před dokončením přidáme majoránku nemusíte šetřit ,ta dá tomu guláši teprve šmrnc.
Přílohy? od chleba,rýže,těstovin,knedlíků, snese tento guláš vše
Dobrou chuť přeje Fous

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3,078x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kančí guláš dle Fouse


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist