Vepřové medailonky na sušených švestkách

Suroviny

800 g vepřové panenky
1 sladká smetana
100 g sušených švestek
1/4 l bílého vína nesladkého
pepř
sůl
tuk na smažení
veka (bageta)

recept nemá fotografii

Postup

Švestky namočíme do bílého vína a necháme je povařit, dokud nezměknou. Tuk na pánvi rozpálíme, nakrájíme medailonky, osolíme je, opepříme a osmažíme. Osmažené maso vyndáme a necháme na teplém místě, aby nevystydly. Do pánve s výpekem nalijeme víno s uvařenými švestkami, zalijeme smetanou a omáčku necháme vyvařit.

Hotovou omáčkou přelijeme medailonky a podáváme s bílým pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2,839x

Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové medailonky na sušených švestkách


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist