Vepřové medailonky na sušených švestkách
Suroviny
800 g vepřové panenky
1 sladká smetana
100 g sušených švestek
1/4 l bílého vína nesladkého
pepř
sůl
tuk na smažení
veka (bageta)
Postup
Švestky namočíme do bílého vína a necháme je povařit, dokud nezměknou. Tuk na pánvi rozpálíme, nakrájíme medailonky, osolíme je, opepříme a osmažíme. Osmažené maso vyndáme a necháme na teplém místě, aby nevystydly. Do pánve s výpekem nalijeme víno s uvařenými švestkami, zalijeme smetanou a omáčku necháme vyvařit.
Hotovou omáčkou přelijeme medailonky a podáváme s bílým pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Evik,
Zobrazeno 3,147x
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Vepřové medailonky na sušených švestkách
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!