Česnekový chléb v alobalu

Suroviny

1 francouzská veka
2 stroužky česneku
1/4 lžičky soli
4 lžíce směsi bylinek nakrájených nadrobno
250 g másla

recept nemá fotografii

Postup

Veku nakrájíme na plátky o tloušťce asi 3 cm, ale plátky neprořízneme úplně, ale pouze tak, aby spodní třetina veky držela pohromadě. Stroužky česneku oloupeme a rozmačkáme. Sůl, rozmačkaný česnek a bylinky utřeme s máslem, a okořeněným máslem namažeme jednotlivé plátky veky. Veku volně zabalíme do alobalu, kraje dobře složíme a grilujeme 15 minut, občas obrátíme. Po 15ti minutách vyndáme z alobalu a dalších 10 minut grilujeme.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1,935x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7.00 (počet: 1) 7.00 1 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Česnekový chléb v alobalu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Jedlý papír

Nejširší nabídku jedlých papírů na dorty kupujeme ve Světě cukrářů.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist